"Voerman Schilderwerken heb ik dit jaar leren kennen als voorbeeldig bedrijf. Het houd zich perfect aan de afspraken, levert kwalitief uitstekend werk tegen een acceptable prijs. Opvallend is voorts hun klantvriendelijke waardoor probleempjes die tijdens het werk nogal eens voorkomen op een plezierige wijze worden opgelost. Het bedrijf heeft er met mij een klant bij."

F.H. Meijer, Schilderwerk, 2016, 10 woningen, Enschede

"Ons huis werd de afgelopen drie jaar van binnen en van buiten geschilderd door Voerman Schilderwerken. Binnen werd ook glasvliesbehang aangebracht en met verf afgewerkt. Alles werd keurig uitgevoerd, geheel volgens en binnen de offerte. Prima communicatie en flexibele afspraken werden netjes nagekomen. Dankzij de prettige (en gezellige) samenwerking en het prima vakmanschap."

C en E van T, Schilderwerk (binnen en buiten) + vliesbehang, 2016, Denekamp

"Het geleverde werk is van hoogstaande en uitstekende kwaliteit. De samenwerking ervaren wij als zeer betrouwbaar en de omgang tijdens de werkzaamheden hebben wij als prettig en sociaal ervaren. Na de klus alles netjes opgeruimd achtergelaten, daarom zouden wij Voerman schilderwerken bij iedereen aanbevelen."

Fam. Geuzendam, Schilderwerk, 2015, Goor